Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En del outlets på nettet foreslår efterhånden et hav af forskellige fragttyper. En af favoritterne er i dag afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente de købte produkter når du har mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig ret overkommelig, samt typisk endda den mest letkøbte fragtform.

Du kan ydermere udse dig at bestille produkterne til levering til din adresse eller til når du er på job. Leveringstypen viser sig til tider en tak dyrere, men ligeledes super smertefri. Den mindst kostelige form for levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, men det nødvendiggør at du lever med kort afstand til e-firmaets tilholdssted.

En hel del internet webshops lover levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre, som dog er påkrævet at bestillingen laves inden et fast klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få produkterne klargjort før de lageransatte drager hjemad.

Nogle få e-butikker frembyder fragtfri levering, men undertiden er det kun gældende hvis du bestiller for et fastsat beløb. Desuden må man snuppe den mindst kostelige leveringstype, som gerne – uafhængig om man er tæt på Næstved, Hjørring eller Ribe – er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et afhentningssted.

Ret så hensigtsmæssigt for alle at sammenligne priser

Det er usædvanlig ukompliceret for alle at lave prissammenligning på tværs af online outlets og på grund af dette har mange e-shops set sig nødsaget til at stampe udsalgspriserne på en række af deres varer – til juniorer, og ligeledes også til voksne – voldsomt, og endda nogle gange tilbyde levering uden gebyr.

Til gengæld kan det alligevel være fordelagtigt at undersøge diverse internet handler efter udsalg forinden du shopper, således at du er skråsikker på at antage den mest attraktive pris.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ kan du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at afdrage regningen i flere bidder.

En indikator for at e-firmaet efterkommer de officielle regler

Før nogen shopper hos en online webshop kunne man i og for sig gennemlæse virksomhedens handelsbetingelser, men det er normalt ikke videre interessant.

En anden mulighed er at bemærke hvorvidt internet selskabet er e-mærket, da det kan være en antydning af at internet butikken overholder den officielle danske lovgivning, og at e-shoppen rutinemæssigt monitoreres af jurister som er meget bekendte med vilkårene på området. Desuden får du mulighed for at få hjælp, såfremt du skulle få udfordringer ved din handel.

Tilmed er det godt at du er på vagt for de mest vedkommende vilkår der kan spille ind i forbindelse med købet, fx den ombytningspolitik virksomheden kører med. I relation til det er det samtidig relevant, at man altid bibeholder sin e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne eftervise bestillingen, hvad end du er på shopping til en kvinde eller mand.

Temmelig let gængeligt for almindelige mennesker at prissammenligne

Trustpilot frembyder fuldt ud fantastiske muligheder for at granske forskellige aktuelle konsumenters bedømmelser og på grund af dette anbefales det, at du udforsker online butikkens ratings forinden du handler.

Facebook fører til lignende en del fremragende muligheder for at få indtryk af netshoppens troværdighed. Derudover er der mange online outlets som tilbyder folk at sammensætte en bedømmelse af virksomhedens service, som lige så vel bør anvendes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Hjemmesiden er reklamefinansieret. Vi arbejder sammen med en lang række butikker på nettet når vi markedsfører virksomhedernes produkter, og tager godtgørelse såfremt en af de besøgende på vores hjemmeside laver et indkøb.